-دریافت وام شهریه صندوق رفاه

با توجه به بخشنامه جدید صندوق رفاه در سال تحصیلی ۹۸-۹۷دانشجویان جهت دریافت وام شهریه به بانک قرض الحسنه مهر ایران معرفی خواهند شد و صرفا می‌توانند از طریق بانک مذکور وام شهریه خود را دریافت نمایند.

ضروری است کلیه متقاضیان نسبت به ثبت تقاضای خود در سامانه فاز ۲اقدام نمایند. ثبت نام متقاضیان توسط دانشگاه تایید و طی لیست به صندوق رفاه ارسال خواهد شد، لازم به ذکر است که در صورت تأمین اعتبار و پس از تایید لیست توسط صندوق دانشجویان برای تشکیل پرونده به بانک قرض الحسنه مهر ایران مراجعه می کنند.

تاریخ ثبت تقاضا در سامانه فاز ۲تا ۲۰مهرماه می‌باشد.

قابل توجه  دانشجویان گرامی:

ثبت درخواست وام صندوق رفاه فعال گردید.

متقاضیان می توانند از طریق پورتال دانشجویی خود در سایت صندوق رفاه نسبت به ثبت درخواست اقدام نمایند.

آدرس سایتbp.swf.ir

دانشجویانی که برای اولین بار درخواست وام دارند باید ابتدا تشکیل پرونده داده و بعد برای درخواست اقدام نمایند.

مراحل ثبت نام وام شهریه

1.        ورود به پورتال دانشجویی صندوق رفاه به نشانیbp.swf.ir

2.        انتخاب گزینه "ورود به پرتال فاز2

چنانچه تا کنون از وام شهریه صندوق رفاه استفاده ننموده اید باید بر روی گزینه تشکیل پرونده کلیک نمائید.

برای ثبت درخواست وام:

1.        سایتwww.swf.ir

2.        قسمت پورتال دانشجویی

3.        دانشجویانی که قبلا وام داشته اند ،در قسمت فاز ۲ ثبت درخواست جدید بزنند ، گزینه شهریه غیرانتفاعی مهر ایران را انتخاب کرده وکد شعبه قرض الحسنه مهر ایران را وارد نمایند.

4.        دانشجویانی که برای بار اول درخواست وام دارند، در قسمت پورتال دانشجویی، تشکیل پرونده دهند.

5.        منتظر اطلاعیه بعدی باشید.

فرصت ثبت نام تا ۲۰مهرماه.

رویدادها

سامانه ها