سفر زیارتی سیاحتی مشهد مقدس

سفر وسیله شناخت است،هم شناخت خود،هم شناخت دیگران.چون رنجها و سختیهای مسافرت و حالت های فوق العاده،جوهره انسان را می نمایاند و خصلتهای درونی بروز می کند.حتی انسان میزان تحمل ، مقاومت ، کاردانی و تجربه خود را هم در سفر می تواند محک بزند.

اردوی زیارتی- سیاحتی مشهد مقدس باحضور27نفر از دانشجویان دخترو دونفر از مسیولین دانشگاه در تاریخ یکم تا 4 بهمن ماه با همکاری امور فرهنگی و دانشجویی مؤسسه برگزار گردید.

در این سفر دانشجویی سعی برآن شد تا با ایجاد فضای شناختی وعرفانی در ساحت مقدس علی بن موسی الرضا(ع) برمعنویات دانشجویان افزوده شود.

حضور پر شور دانشجویان در استفاده از برنامه های فرهنگی ،مذهبی آستان قدس رضوی وحرم مطهر امام خوبیها گواه این رویکرد می باشد.

همچنین حضوردانشجویان در سرزمین موج های آبی و بازدید از مجتمع های تجاری الماس شرق، وصال وآرمان از رویکردهای سیاحتی این سفر می باشد که بر شادی و لحظات مفرح دانشجویان

افزود.

mashhad95 1