ثبت نام کارشناسی ناپیوسته

قابل توجه دانشجویان مقطع کاردانی

**********************

کلیه دانشجویان مقطع کاردانی که حداکثر تا تاریخ 96/6/31 یا 96/11/30 فارغ التحصیل

می شوند جهت ثبت نام در مقطع کارشناسی ناپیوسته تا تاریخ 96/3/18 از طریق سایت سازمان سنجش (در لینک زیر کلیک نمایید)می توانند اقدام نمایند

رشته های کارشناسی ناپیوسته دائر در مؤسسه

ردیف نامرشته تحصیلی نوع پذیرش
1 حسابداری با آزمون(جهت انتخاب این رشته تحصیلی شرکت در آزمون الزامی است)
2 مدیریت بازرگانی بدون آزمون(پذیرش بر اساس معدل دوره کاردانی)
3 مدیریت صنعتی بدون آزمون(پذیرش بر اساس معدل دوره کاردانی)
4 مدیریت بیمه بدون آزمون(پذیرش بر اساس معدل دوره کاردانی)
5 مدیرت جهانگردی بدون آزمون(پذیرش بر اساس معدل دوره کاردانی)
6 مدیریت هتلداری بدون آزمون(پذیرش بر اساس معدل دوره کاردانی)

تذکرات مهم:

1-کلیه دانشجویان کاردانی پیوسته و ناپیوسته حسابداری که در تاریخ های فوق فارغ التحصیل می شوند می توانند در آزمون کارشناسی ناپیوسته حسابداری شرکت نمایند.

2-کلیه دانشجویانی که متقاضی رشته های مدیریت می باشند می توانند فقط ثبت نام نموده و انتخاب رشته نمایند پذیرش فقط بر اساس معدل دوره کاردانی می باشد.

3-دانشجویان رشته کاردانی امور بانکی درصورت تمایل می توانند یکی از رشته های فوق را انتخاب نمایند.لازم به ذکر است رشته کارشناسی ناپیوسته امور بانکی در کشور دائر نمی باشد.

تبصره: چنانچه دانشجویان رشته کاردانی امور بانکی تمایل به ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی در رشته امور بانکی داشته باشند، می توانند در زمان ثبت نام آزمون سراسری اقدام به ثبت نام در رشته کارشناسی پیوسته مدیریت امور بانکی نمایند.(زمان ثبت نام احتمالا در مردادماه خواهد بود و مکان ثبت نام سایت سازمان سنجش می باشد)

4-دانشجویانی که تا تاریخ 96/6/31 فارغ التحصیل می شوند در نیمسال اول تحصیلی 97-1396 و دانشجویانی که تا تاریخ 96/11/30 فارغ التحصیل می شوند در نیمسال دوم تحصیلی 97-1396 قادر به ثبت نام و ادامه تحصیل خواهند بود.